Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Col·laboradors engrescats i engrescadors

Portada del disc d'Ars Musicae.

Goya Conversar amb Joan Roca, constant i insubstituïble col·laborador d'aquest suplement, sempre val la pena. Fa uns dies, diumenge passat en concret, coincidírem per parlar de música. I ell va treure el tema de la música en temps de Goya. Sortiren noms com Boccherini i la seva Ritirata di Madrid, entre d'altres contemporanis del geni de Fuentetodos. Interessant, molt interessant.

Avantpassats El biòleg Pere Oliver Reus (qui també ha publicat algunes ressenyes en aquestes pàgines) sempre porta truis engrescadors. Ara té entre mans l'edició d'un opuscle sobre la vida dels seus repadrins. Una tasca, el resultat de la qual segur que serà interessant; i no només pels seus familiars, ja que hi apareixerà també la història de Felanitx dels darrers cent cinquanta anys.

Londres És sempre il·lustrativa la conversa amb Arànzazu Miró, una altre de les plomes grans de Bellver. Amb ella compartírem audició musical entorn un disc que el grup Ars Musicae (liderat per Bernat Cabot) enregistrà a Londres fa dos estius, juntament amb Emma Kirby, Irene Mas i Charles Daniels. Un monogràfic dedicat a la música de William Jackson of Exeter, un compositor de segle XVIII poc conegut i que en el seu temps va gaudir de fama com a organista i autor d'òperes, sonates i madrigals.

Compartir el artículo

stats