Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Herbes i llegendes

Herbes casolanes.

Dolces i seques. Fa dues setmanes, ens trobàrem, en diumenge, un grup de famílies inquietes amb el fi de, primer preparar uns litres de licor d'herbes mallorquines i després dinar junts i fer una mica de bulla. En Sebastià Caldentey s'encarregà de portar la flora, na Marga Siquier els litres d'essència i els joves escoltes la il·lusió. La recepta per preparar unes bones herbes no és única, n'hi ha moltes i variades, algunes amb gust més fort, altres més amarg. Que si grans de cafè, que si flor de taronger, que si camamil·la, que si ruda, fins i tot hi ha qui hi posa fulles de pi. En una paraula, cadascú té el seu secret. L'important és passar-ho bé plegats. I que duri la festa i el licor!

Rondalles. En Pere Morey no atura. Sempre atent a les peticions d'aquest setmanari no deixa de sorprendre'ns amb publicacions diverses, sempre amb el tema de la història, la cultura i les llegendes. De fet avui mateix, dia 23, la Llibreria Embat de Palma acollirà a les 19h la presentació del llibre Rondalles calvianeres, basades en trets físics o històrics del terme, y com diu l'autor "aplicant la fórmula de la realsia: realitat + fantasia". Durant l'acte es projectaran totes les fotos que es feren fins a escollir les que il·lustren el volum i que va captar Pep Serra. La presentació la farà Toni Vicens, artesà calvianer.

Compartir el artículo

stats