Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Corxeres d'estiu (V)

Més violoncel a Deià.- Enguany, el Festival de Deià ha apostat fort pel violoncel. Quan encara es recorden els acords de l'instrument que va tocar Pau Casals i que fa unes setmanes (16 de juliol) omplí Son Marroig de bona música de cambra a través del solista israelià Amit Peled, ens arriba anit (21h) i al mateix indret un recital de violoncel i piano que protagonitzaran Asier Polo, un dels grans i Alfredo Oyagüez, director del cicle de concerts.

Asier Polo, que d'aquí a quinze dies començarà amb l'Orquestra Nacional d'Espanya l'enregistrament dels dos concerts de Joaquin Rodrigo (Concierto al modo Galante i Concierto como un Divertimento), interpretarà, avui, sol la Suite BWV 1009 de Bach i, acompanyat al piano, la Sonata BWV 1029 del mateix compositor i la versió per a violoncel i piano que escriví Jules Delsart de la gran Sonata per a violí de César Franck, sens dubte un dels cims de la música de cambra del segle XIX.

Jazz/Blues.- Dues propostes emmarcades dins l'àmbit de la improvisació ens surten a camí també avui. Una a Valldemossa i l'altra a Pollença.

Biel Durán s'instal·la a l'espai Costa Nord (22h) acompanayt de Ricardo Manzano i Toni Cuenca per tal d'oferir un concert en el qual el trio fusionarà , com sap fer molt bé, el jazz, la música clàssica i el blues. El recital es fa a benefici de la reforma del campanar de l'Església de Sant Bartomeu de Valldemossa.

A la mateixa hora, el Claustre de Sant Domingo de Pollença serà l'escenari en el qual la Old And New Big Band retrà el seu emotiu homenatge a Ray Charles. Ray Charles Tribute és el títol de l'espectacle que dirigeix Luis Depestre i que compta amb la col·laboració d'Arthur Vincentius Hensen. Temes com I got a Woman, Hit the Road Jack o What I'd Say recordaran el mestratge d'un dels grans de la música del segle XX.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.