Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Kang In Lee y Nico WilliamsCati Cladera

Opinió

Un empat que fa mal

Rebre l’Athlètic Club sempre representa un partit especial, perquè és un dels grans històrics de la lliga. L’equip d’Ernesto Valverde, que es va retirar com a futbolista jugant amb el Mallorca, compta amb elements diferencials, com els germans Williams, dos jugadors que de vegades són imprevisibles, però que poden crear molts de problemes.

Tot i el control del joc en el primer temps per part de l’Athlètic Club, les millors oportunitats per desfer l’empat les va tenir el Mallorca a les botes de Morlanes i Valjent. L’equip basc no en va tenir ni una. A la segona part, el panorama va canviar, perquè va entrar en joc Kang In Lee, el millor del partit. L’aportació del sudcoreà és imprescindible per a aquest equip, com també ho és la de Muriqi. Aquest duo, amb la col·laboració d’Amath, va fer el primer gol.

L’Athlètic va tenir molta possessió, va llançar moltes pilotes a l’àrea, però creà poc perill davant l’ordenada defensa del Mallorca, que té la inestimable ajuda de Muriqi. El kosovar és el millor rematador i també el primer defensa quan l’equip contrari disposa de córners o d’accions a pilota aturada.

No sabem si se’n penedirà, però el cert és que Javier Aguirre va fer descansar Kang In Lee i Muriqi i l’Athlètic Club aconseguí l’empat quan els dos jugadors ja no eren al camp.

Just o no, merescut o immerescut, el marcador va ser finalment d’empat a un en una acció, la del penal, que semblava escrita per un mal guionista. Precisament va haver de ser Galarreta (no va estar bé el migcampista) qui posàs el braç a la rematada de Raúl Garcia. El penal al darrer instant és dels que fan mal i el Mallorca no pogué assaborir una victòria que semblava seva.

En definitiva, s’haurà de donar per bo l’empat, que acosta encara més l’equip a la permanència, que podria assolir dijous a Montilivi davant el Girona de Michel. Això sí, sense Raíllo ni Maffeo.  

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.