Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tribuna

Amb la benzina justa

El Mallorca da por bueno el empate en Málaga

Amb l’Espanyol certificant l’ascens a Saragossa, ara només queda una plaça buida per pujar a la Primera Divisió i, tot i que serà a poc a poc, el Mallorca no ha de tenir gaires problemes per accedir-hi. Un partit a La Rosaleda anys enrere havia estat un partit de Primera Divisió. No era estrany veure un Màlaga-Mallorca a la màxima categoria. Però el d’aquesta darrera jornada forma part d’una altra història i tenia uns objectius ben diferents.

Per tant, tenim molta poca cosa a rescatar, en línies generals, de cap dels dos equips, que s’han hagut de conformar amb un rònec empat. Després de tenir uns minuts davant el Mirandés, Lago Junior va tornar a l’equip titular. El davanter africà fou el protagonista positiu de la primera part i el negatiu, a la segona. Feu una excel·lent rematada de cap a un bon servei, l’únic, de Joan Sastre, i va ser l’empat. A la segona part, però, tingué una claríssima oportunitat per fer el segon i no l’aprofità. Després del gol del Màlaga, gràcies a un penal absurd d’Olivan, l’equip reaccionà, fou superior als locals i aconseguí igualar el marcador.

El Mallorca hauria pogut arribar al descans amb avantatge, si Amath hagués tingut un poc més de punteria. El joc no li fou favorable, al senegalès, que perdé moltes pilotes al centre del camp.

Vists els partits a través del televisor, sembla que a l’equip de Luis García Plaza li costa més pena de la que seria desitjable acabar la temporada. Fa mesos que el Mallorca està encallat i ha deixat esser l’equip temible quan era visitant. Hi ha jugadors que han perdut potència física, cosa que sol anar acompanyada de la frescor necessària per suportar més de noranta minuts al màxim nivell.

Diumenge que ve, a Son Moix, un altre partit exigent. Aquesta vegada, contra l’Alcorcón, que només està a dos punts de la zona de descens i que voldrà escalar posicions.

Compartir el artículo

stats