Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

Victòria per curar ferides

El passadís de seguretat va tornar a funcionar a les files de Vicente Moreno. Davant la important baixa de Salva Sevilla, el tècnic valencià va apostar per un doble pivot gairebé inèdit, Baba-Febas, que comptà amb la gran ajuda de Dani Rodríguez i Lago Junior.

A partir d'aquest plantejament, Reina, Valjent, Raillo i Take varen acabar de compondre el trencaclosques i varen sumar una victòria que ha servit per curar algunes ferides i donar impuls a l'equip. El desgast físic per neutralitzar la millor qualitat tècnica del Vila-Real i la concentració que va mostrar el Mallorca foren clau per sumar tres punts molt importants davant un dels equips que tracta més bé la pilota.

Es podran qüestionar els dos penals, però l'àrbitre i el VAR també formen part de l'espectacle i és de justícia dir que ajudaren a la victòria.

Ara bé, el Vila-Real no va poder reaccionar al gran gol de Take quan quedava molt de temps per intentar escurçar diferències. El Mallorca aconseguí que passàs el temps i per una vegada els canvis donaren un poc d'aire a l'equip. Señé i Prats varen fer un paper correcte i Xisco Campos no en fallà ni una. Com a mínim, aportaren serenitat i això ja és destacable.

Ara ve una altra pausa per assaborir el triomf i preparar el próxim partit de dia 22 contra el Llevant.

Compartir el artículo

stats