Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

La victòria més neta

Sens dubte la d´ahir va ser la victòria més neta i clara de la temporada. Després d´algun retoc a l´onze inicial, amb l´entrada de Joan Sastre i Stoichkov, Vicente Moreno va tornar a intervenir en el descans: va fer entrar Álex López pel davanter andalús -que no va tenir gens d´encert- i el canvi li va sortir molt bé.

Amb la primera pilota que rematà el català, el Mallorca va encaminar la suma de tres punts molt importants, sobretot tenint en compte els darrers resultats, que feien pensar en una minicrisi de joc i, evidentment, també de victòries.

El tres a zero davant el Còrdova, un equip que no va tenir gaires oportunitats, torna a situar els mallorquinistes a un sol punt de la zona del play-off i aquest detall sempre és tranquil·litzador. El partit, en principi, podria haver estat complicat i ser un d´aquells que solen anomenar «trampa».

Així ens ho va semblar en algun moment de la primera part. A la segona, però, el grup de Moreno entrà amb una marxa més i marcà molt aviat. Dani Rodríguez va fer el segon -un gol de gran qualitat- i Lago Junior -segurament en la seva millor actuació- va arrodonir l´horabaixa amb el tercer, després de completar un magnífic contraatac i en el temps de descompte.

A banda de la caiguda dels ploms a Son Moix, la segona vegada que passa després del partit de Copa, l´horabaixa ens va deixar la bona notícia de la reaparició d´un recuperat Joan Sastre. Ara el que falta és mantenir la bona ratxa i que els resultats de la visita a Saragossa la pròxima jornada també acompanyin.

Compartir el artículo

stats