Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

No vagi per dit | Els veïnats de Porto Cristo: farts de renous i velocitat

El carrer Bordils de Porto Cristo, també conegut com la Costa den Blau i situat a la primera línia de costa davant la platja, sol ser un carrer transitat de dia però també tranquil de nit. Una tradició que aquest estiu no du punt de cumplir-se. Veïns, llogaters i hotelers de la zona están farts se sentir, de nit i fins ben entrada la matinada, “motos i ciclomotors” que aprofiten el desnivell per fer-hi curses o per, simplement, demostrar quin dels seus motors fa més renou. El problema, lluny de ser puntual, ha fet que uns quants propietaris de cases i pisos dels voltants hagin protestat i alertat sobre el malestar de molts estrangers que els hi tenen llogat els immobles i que duen nits sense dormir: “Si això no atura sen aniran. I són gent que fa anys que hi viu també a l’hivern… però arriben a estar farts”.

Els ciclistes també es queixen

Per altra banda i seguint a Porto Cristo, un grup d’aficionats a la bicicleta han denunciat davant l’ajuntement de Manacor “la quantitat inassumible de trànsit” i els molts de cotxes que circulen a una velocitat inapropiada pel Camí dels Presos (zona del Rafal Pudent i Son Mas de la Marina). “Per les característiques d’aquesta carretera secundària, això suposa un perill tant pels propis conductors, com per nosaltres, els ciclistes que el que volem és sortir a voltejar per gaudir de la natura i dels camins rurals del municipi”.

“Hem comunicat aquest fet a l’Ajuntament per correu electrònic, però no ens fan cas. Estam cansats. Si no podem gaudir de les carreteres secundàries, per on hem d’anar?. 

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.