Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

No vagi per dit | Les relacions es tensen entre el PP i Sebastià Aguiló

El regidor Sebastià Aguiló (Cs).

Des de l’esclat de la primera confrontació entre el PP i el regidor no adscrit Sebastià Aguiló a compte del repartiment d’ajudes al petit comerç, les relacions entre els dos socis de l’equip de govern de l’ajuntament de Sóller no passen pel seu millor moment. L’últim xoc ha estat a tancament de l’aparcament de la rotonda del túnel de sa Mola, al Port, ja que Aguiló volia convertir-lo en un recinte per estacionar els remolcs d’embarcacions, un problema per al qual els veïnats del municipi demanen solució des de fa anys.

Final al «cutrerio» de fotocopiar mapes i plànols

Després de molts d’anys sense editar un sol document d’informació turística, Sóller ha imprès nous plànols i mapes del municipi per distribuir-los a través de les oficines d’informació turística. Aquest material gràfic servirà per substituir el «cutrerio» (com deien del propi Ajuntament) d’haver de donar fotocòpies als turistes que s’interessen per conèixer què hi ha per Sóller. 

Arribarà la pau entre Bunyola i Palmanyola?

Bunyola i Palmanyola des de sempre s’han mirat de reüll, especialment des de que fa poc es suggerís la idea de suprimir l’entitat local menor. Per calmar els ànims, l’Ajuntament encapçalat pel nacionalista Andreu Bujosa ha suggerit crear una comissió entre les dues entitats locals per tal de calmar tensions i «tractar els temes que puguin afectar a les relacions amb les dues institucions». 

La intensa activitat d’Apesteguia a Whatsapp

El batle de Deià, Lluís Apesteguia, és un gran aficionat a l’ús de les noves tecnologies per informar els seus veïnats de l’activitat musical. No hi ha dia que el batle no remeti missatges massius que solen arribar quan és hora de partir a dormir. És d’admirar la feina que li deuen dur preparar-los amb la gran quantitat d’emoticons que sol utilitzar.

Compartir el artículo

stats