Inscripcions abans del 20 de novembre a ajuntamenteivissa@gmail.com amb el nom, llinatges, DNI, mitjà de comunicació i correu electrònic

Acció formativa d'Igualtat dirigida a professionals i estudiants de comunicació · Activitat amb motiu del 25N, Dia internacional per a l'Eliminació de la violència envers les Dones

L'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat una acció formativa gratuïta dirigida tant a professionals com a estudiants de comunicació. El taller 'Comunica't en Igualtat' tindrà una duració de quatre hores i s'impartirà en línia a través de l'aplicació Zoom el pròxim dissabte 28 de novembre, de 9.30 a 14 hores. La activitat s'emmarca dins del programa d'activitats que el consistori organitzarà amb motiu del 25N, Dia internacional per a l'Eliminació de la violència envers les Dones.

La regidora d'Igualtat, Clàudia Cotaina, ha explicat que 'l'objectiu amb aquesta formació és donar a conèixer eines per a comunicar usant un llenguatge igualitari i des de la perspectiva de gènere, que les persones professionals de la comunicació puguin traslladar en textos escrits, orals i a nivell visual'. 'Aquest curs inclourà l'òptica de la perspectiva de gènere perquè les i els professionals reconeguin la visió desigual que es dona moltes vegades i es tracti d'evitar'.

L'acció formativa la impartirà Nuria Coronado, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid.

En l'actualitat col·labora amb mitjans com Público, Cuarto Poder, La Hora Digital i Telemadrid. Ha estat guardonada amb el Premi de Diari 16 per la labor professional i personal en la defensa de la igualtat (2018), el de Ambaixadora d'honor de yocambioelmundo.org (2018) i el de Candidata a les Top100 Dones Líders a Espanya (2018) en l'especialitat de mitjans de comunicació. És autora de Hombres por la Igualdad, Mujeres de Frente i de la guia pràctica Comunicar en Igualdad.

La formació farà un recorregut per quatre blocs: violències masclistes, llenguatge igualitari, imatges no estereotipades ni sexistes i l'ús de dades desagregades per sexe.

Les persones interessades en inscriure's a la formació hauran d'enviar un correu electrònic a ajuntamenteivissa@gmail.com amb el seu nom, llinatges, DNI, mitjà de comunicació i correu electrònic abans del 20 de novembre.

Es tracta d'una activitat finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern balear, a través de l'IBDona, i del Ministeri d'Igualtat, a través del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.