Mostra Out!, organitzada en col·laboració amb Ben Amics i amb el suport de l’Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma, una activitat de reflexió per a visibilitzar la realitat del col·lectiu LGTBIQ+. Al documental entrevistam persones que conten de primera mà el xoc entre cultura i homosexualitat, religió i identitat de gènere, violència i llibertat. És important que el públic comprengui l’existència del que és diferent, és més, que el senti com si fos seu per un moment.

A través dels testimonis de les migrants a Barcelona ens apropam a una realitat que no fa molt també formava part del malestar d’“aquí”, de l’abús al diferent d’“aquí”, de “la nostra” repressió.

Pertanyen al col·lectiu LGTBI? Sí, però abans d’això “pertanyen” a un altre estat, algunes d’elles a l’anomenat “tercer món”. L’acostament a les seves històries i experiències no erradicarà els prejudicis, però potser ens fa sentir una mica pitjor la pròxima vegada que jutgem sense comprendre, sense aprofundir, adoctrinats pel sensacionalisme i els estereotips.

Taula rodona amb:

Maria Vladimirova, directora de Diversitats i terres

Japhet Bruchel Ntouba Epengue

Modera, Tatiana Casado de Staritzky, presidenta de Ben Amics