SAUDADE CONFINADA és el cinquè disc publicat per Negrei3colors, després de On (2020), Cardar en dejú (2018), Negrei3colors (2014) i Com un peix dins el rostoll (2012).

És un disc de llarga duració amb onze cançons, amb portada del pintor mallorquí Pere Salvà, enregistrat i masteritzat a Estudis Swing per Mateu Picornell i editat per Discmedi/Blau, disponible en vinil i en CD.

Són cançons plenes de detalls harmoniosos i melodies ben trempades, amb músiques i lletres originals i pròpies del grup, a excepció d’una cançó la lletra de la qual és un poema de l’eivissenc Manel Marí, a qui reten homenatge.

De la majoria de les cançons han editat també videoclips, amb la seva productora 3negres&1color, publicats a diferents plataformes i xarxes socials (YouTube, Spotify, Facebook, Instagram).

Amb aquest projecte Negrei3colors pretén divulgar la música, cantada en català, que integra el disc, folk-pop intimista i alquimista amb pinzellades de la Mediterrània, amb ben elaborades lletres que parlen de la vida mateixa.