ZONA III – Divendres 16 d'octubre 2020

20. A casa del Padrino – Pza. Santa Ponça, 4 (Santa Ponça)

Reserves: 971 691 983

Primer: Parmigiana d'albergínies gratinades al forn amb tomàtiga, mozzarella i alfàbrega.

Segon: Tallarines amb bolets i tòfona.

Postre: Pannacotta de gerds.

Beguda: Refrescs, copa de vi, cervesa, etc.

Preu: 16€

21. Gusto DiVino – Avda. Rei Jaume I, 82, LC. 2 (Santa Ponça)

Reserves: 871 021 170

Primer: Trio de bruschettas italianes.

Segon: Tallarines de nata i cuixot de Parma DOP amb llavors de rosella.

Postre: Tiramisú casolà italià.

Beguda: Copa de vi, canya, aigua o refresc

Preu: 16€

22. Restaurante Tauro – Gran Vía de Infanta Saura, 1 (Santa Ponça)

Reserves: 971 690 073

Primer: Graellada de verdures amb torrada camperola, formatge de cabra i mel.

Segon:Llom de bacallà amb salsa de porros i gambes.

Postre: Pastís de formatge amb gerds i nabius.

Beguda: Copa vi, cervesa o botella d'aigua.

Preu: 16€

23. 7Fuegos – Vía de la cruz S/N, Club Náutico Santa Ponsa (Santa Ponça)

Reserves: 685 473 469

Primer: Tàrtar de tonyina.

Segon: Jarret/Conill de vedella amb Parmentier de patata.

Postre: Crema sabaiona, herbes mallorquines i figues caramel·litzades.

Beguda: Aigua, cervesa, refresc o copa de vi.

Preu: 16€

24. Charly Tapas – Puig des Teix, 7, LC. 1 (Santa Ponça)

Reserves: 607 759 348

Primer: Sopes mallorquines.

Segon: Porcella al forn.

Postre: Tiramisú.

Beguda: Vi i gasosa.

Preu: 12€

25. Restaurante El Ceibo – Ramón de Moncada, 24 (Santa Ponça)

Reserves: 971 694 036

Primer: Picada (triar entre lletons, xoriço i morcilla).

Segon: Rostit de tira, brinça o entrecot per triar.

Postre: Flam amb almívar de llet.

Beguda: Aigua/canya/copa de vi.

Preu: 16€

26. Bar Pizzería es Castellot – Huguet des far, 2, LC. 5 (Santa Ponça)

Reserves: 630 677 689

Primer: Caldereta de peix i marisc.

Segon: Porcella al forn (estil mallorquí autèntic).

Postre: Gelat de pastís Comtessa.

Beguda: Copa de vi, refrescs o cervesa.

Preu: 14€

27. Parrilla La Porteña – c/ Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)

Reserves: 609 839 040

Primer: Empanada argentina de carn.

Segon: Vacío de la Pampa, 250 g

Postre: Tiramisú

Beguda: Copa de vi/cervesa/aigua o refresc.

Preu: 16€

28. Il Vivo, Italian Urban Style – Huguet des far, 34, LC. 25 (Santa Ponça)

Reserves: 871 710 399

Primer: Bruschetta de focaccia artesana amb ceba caramel·litzada amb chianti, fondue de formatge i verdures a la planxa.

Segon: Risotto a l'estil piemontès amb salsitxa italiana, parmigiano reggiano i xampinyons.

Postre: La nostra bomba fregida de pa de brioix farcida de ricotta i xocolata fosa.

Beguda: Canya petita, copa de vi de la casa, aigua, refresc.

Preu: 16€