ZONA III Divendres 16 d'octubre 2020
20. A casa del Padrino Pza. Santa Ponça, 4 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 983
Primer: Parmigiana d'albergínies gratinades al forn amb tomàtiga, mozzarella i alfàbrega.
Segon: Tallarines amb bolets i tòfona.
Postre: Pannacotta de gerds.
Beguda: Refrescs, copa de vi, cervesa, etc.
Preu: 16€
21. Gusto DiVino Avda. Rei Jaume I, 82, LC. 2 (Santa Ponça)
Reserves: 871 021 170
Primer: Trio de bruschettas italianes.
Segon: Tallarines de nata i cuixot de Parma DOP amb llavors de rosella.
Postre: Tiramisú casolà italià.
Beguda: Copa de vi, canya, aigua o refresc
Preu: 16€
22. Restaurante Tauro Gran Vía de Infanta Saura, 1 (Santa Ponça)
Reserves: 971 690 073
Primer: Graellada de verdures amb torrada camperola, formatge de cabra i mel.
Segon:Llom de bacallà amb salsa de porros i gambes.
Postre: Pastís de formatge amb gerds i nabius.
Beguda: Copa vi, cervesa o botella d'aigua.
Preu: 16€
23. 7Fuegos Vía de la cruz S/N, Club Náutico Santa Ponsa (Santa Ponça)
Reserves: 685 473 469
Primer: Tàrtar de tonyina.
Segon: Jarret/Conill de vedella amb Parmentier de patata.
Postre: Crema sabaiona, herbes mallorquines i figues caramel·litzades.
Beguda: Aigua, cervesa, refresc o copa de vi.
Preu: 16€
24. Charly Tapas Puig des Teix, 7, LC. 1 (Santa Ponça)
Reserves: 607 759 348
Primer: Sopes mallorquines.
Segon: Porcella al forn.
Postre: Tiramisú.
Beguda: Vi i gasosa.
Preu: 12€
25. Restaurante El Ceibo Ramón de Moncada, 24 (Santa Ponça)
Reserves: 971 694 036
Primer: Picada (triar entre lletons, xoriço i morcilla).
Segon: Rostit de tira, brinça o entrecot per triar.
Postre: Flam amb almívar de llet.
Beguda: Aigua/canya/copa de vi.
Preu: 16€
26. Bar Pizzería es Castellot Huguet des far, 2, LC. 5 (Santa Ponça)
Reserves: 630 677 689
Primer: Caldereta de peix i marisc.
Segon: Porcella al forn (estil mallorquí autèntic).
Postre: Gelat de pastís Comtessa.
Beguda: Copa de vi, refrescs o cervesa.
Preu: 14€
27. Parrilla La Porteña c/ Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)
Reserves: 609 839 040
Primer: Empanada argentina de carn.
Segon: Vacío de la Pampa, 250 g
Postre: Tiramisú
Beguda: Copa de vi/cervesa/aigua o refresc.
Preu: 16€
28. Il Vivo, Italian Urban Style Huguet des far, 34, LC. 25 (Santa Ponça)
Reserves: 871 710 399
Primer: Bruschetta de focaccia artesana amb ceba caramel·litzada amb chianti, fondue de formatge i verdures a la planxa.
Segon: Risotto a l'estil piemontès amb salsitxa italiana, parmigiano reggiano i xampinyons.
Postre: La nostra bomba fregida de pa de brioix farcida de ricotta i xocolata fosa.
Beguda: Canya petita, copa de vi de la casa, aigua, refresc.
Preu: 16€