ISIS “APACHE” MONTERO (18.30 h)

La pianista i compositora mallorquina Isis “Apache” Montero, deixebla del famós pianista cubà “Bebo Valdés” i reconeguda com a primera figura femenina de latin-jazz a Espanya i jove revelació, lidera el seu projecte de composicions pròpies, amb aquest quintet que fusiona l’explosió dels ritmes més purs de latin-jazz, passant pel jazz i amb una pinzellada de flamenc de forma molt personal. Un dels seus segells és el mestissatge dels músics que sempre l’acompanyen (cubans i gitanos) i la posada en escena creant una atmosfera d’energia molt càlida. És un viatge entre Espanya i Cuba.

DOCK IN ABSOLUTE (LU) (19.15 h)

Dock In Absolute és un trio estel·lar de Luxemburg compost per Jean-Philippe Koch al piano, David Kintziger al baix i Victor Kraus a la bateria, joves músics que varen donar nova vida al panorama musical. Amb un amor compartit per la música, combinen diferents estils de jazz progressiu, clàssic i rock, tocant les composicions pròpies del pianista i co-creant el seu estil de jazz únic el 2012.

GORI MATAS & OMAR LANUTI (20.00 h)

Gori Matas (piano) i Omar Lanuti (guitarra) presenten el projecte a duo El Tercer Espai, el qual s’endinsa dins composicions pròpies que, a través de la sensibilitat i la música íntima, cerquen el diàleg dels dos instruments per a generar emoció, textura i melodia conjunta.

JULIE CAMPICHE QUARTET (CH) (20.45 h)

El treball de l’arpista suïssa Julie Campiche és un procés continu d’innovació musical. Ha desenvolupat l’ús d’efectes electrònics que milloren l’abast del seu treball d’improvisació i ha trobat una tècnica molt personal i el seu propi llenguatge musical. Julie actua en nombrosos clubs i festivals europeus de manera regular.