L’internacionalment reconegut saxofonista Perico Sambeat dirigeix un poderós ensemble d’importants músics de jazz per a interpretar els temes del seu reeixit disc Perico Sambeat Plays Zappa (Karonte, 2016).

Un magnífic treball realitzat amb tot el rigor i la professionalitat d’aquests grans músics, que donen vida a un excepcional repertori de l’avantguardista obra del geni del rock progressiu Frank Zappa i la duen a territoris jazzístics sense perdre gens l’essència d’aquest original creador.

Temes de Zappa pertanyents als seus emblemàtics discs Hot Rats, Over Nite Sensation, The Grand Wazoo, One Size Fits All o Roxy & Elsewhere, entre d’altres, s’interpretaran sota la direcció de Sambeat, sense escatimar esforços, assajos, transcripcions i tot el necessari per a convertir aquesta producció en un dels projectes més interessants i atractius del moment.

Amb la direcció musical de Perico Sambeat i produïda per Chevi Martínez (JazzglassPro), Perico Sambeat Plays Zappa és una original aposta d’absoluta qualitat, dirigida a atreure tant els seguidors de Zappa com qualsevol bon aficionat al jazz.

Músics:

Perico Sambeat, saxòfon alt i soprano, flauta

Javier Vercher, saxòfon tenor

Voro García, trompeta

Carlos Martín, trombó

Santi Navalón, piano i teclats

Iván Cebrián, guitarra

Julio Fuster, contrabaix i baix elèctric

Miguel Asensio, bateria