ANATOMIA DE LA POR es presenta com un viatge a l'íntim país de la por, a l'interior de la vulnerabilitat humana. Marina, en el seu llibre Anatomía del miedo, afirma que "no podem eliminar les passions, perquè ens convertiríem en pedres. Hem de comprendre-les, penetrar-hi". Aquest és el fi i el sentit últim del nostre espectacle: penetrar en el fascinant món de les pors, submergir-nos-hi i exposar-les, donant-les forma. Per sortir-ne, si és possible, una miqueta més valents.

"El dia que vaig néixer, la meva mare va parir dos bessons: la meva por i jo." Hobbes

Es tracta d'un espectacle de creació col·lectiva amb dramatúrgia de Joan Fullana i coreografia de Mireia Sans Aleu, codirigit per aquests dos creadors, que parteix de la lectura i l'anàlisi del llibre del filòsof José Antonio Marina, de títol homònim: Anatomía del miedo

Direcció: Joan Fullana i Mireia Sans Aleu

Coreografia: Mireia Sans Aleu

Dramatúrgia: Joan Fullana

Intèrprets: Mar Fiol, Pedro Mas, Gypsy Nel·lo, Mon Joan Tiquat, Mireia Sans Aleu

Composició musical: Mon Joan Tiquat

Producció: 9Espai Escènic

Producció executiva: Sònia Domènech Morro

Il·luminació: Joan Fullana

Cap tècnic: Juanro Campos

Fotografies i vídeo: Mar Moreno i Sònia Domènech Morro

................

IMPORTANT: A causa de l'Estat d'Alarma (Reial Decret 463/2020 de 14 de març) per la Gestió de la Crisi del Coronavirus COVID-19, aquest espectacle, inicialment programat el dies 24, 25 i 26 d'abril, ha estat reprogramat a la data que s'indica en aquest web.

Les entrades adquirides pels espectacles que han estat ajornats, seràn vàlides per a la nova data. Però si ho desitjau, podeu retornar les vostres entrades i vos reemborsarem l'import de la mateixa manera que vàren ser adquirides:

Entrades adquirides per via telemàtica a través del nostre canal de venda on-line: Enviau un correu electrònic a teatrexescfortezaoficina@palma.cat o telefonau al número 971 710 986 en horari de 9 a 14 h, indicant el vostre nom i llinatge, correu electrònic, número d'operació de les entrades, títol de l'espectacle, dia i hora de l'espectacle. L'import es reemborsarà directament al número de targeta amb el què efectuàreu el pagament.

Entrades adquirides presencialment al punt de venda del Teatre Mar i Terra: Dimarts, dimecres i divendres de 16:30 a 21:30 h. Cal dur les entrades físiques. El reemborsament s'efectuarà de la mateixa manera que va ser realitzat (en efectiu o targeta)

Tot agraïnt la vostra comprensió, pregam disculpeu les molèsties.