ATENCIÓ: NORMES COVID

· L’ús de la mascareta serà obligatori en tot el recinte, tota l’estona.

· El consum de begudes i aliments només és permès a les zones delimitades a tal efecte.

CONCERT HOMENATGE A LLUÍS VIVERN "VIVI"

El passat 19 d’octubre de 2020 vàrem conèixer la notícia de la mort del jove compositor i guitarrista Lluís Vivern Pons (1983 – 2020), persona que, malgrat la seva joventut, va destacar per la seva professionalitat, creativitat i virtuosisme, fent que fos un músic molt conegut i valorat dins el sector musical de les Illes Balears, també de Catalunya, especialment entre una generació de músics joves amb qui va compartir i col·laborar en infinitat de projectes musicals dels darrers anys.

Lluís Vivern Pons va estudiar al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i era professor de guitarra. Com a guitarrista va formar part d’infinitat de bandes i projectes, entre els quals destaquen Boc, amb qui va enregistrar tres discs: Boc Uep! (2013), Les Mil i Una... (2013) i Sa Comunitat d’en Toni Bardo (2016); Tomeu Quetgles Tribu, amb qui va editar el disc Recorda-te’n de riure (2014), Llunàtiques, i Mallum amb el disc Mallum (2018). Amb el músic i contrabaixista Biel Font va enregistrar el disc Peregrí dels blaus (2018). Com a músic col·laborador destaca la seva participació en el concert de comiat de la gira Zenit del grup català Gossos l’any 2016.

Quan l’any 2017 se li va diagnosticar la malaltia, va començar a treballar en el seu disc Ona (2020) amb la col·laboració de Jaume Compte, Blai Vidal, Joan Frontera, entre molts d’altres.

Des de la Regidoria de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Palma hem volgut retre homenatge a aquesta figura tan important per a una generació de músics joves de Mallorca, homenatge al qual s’han sumat nombrosos grups i músics amics com Boc, Companyia Elèctrica Dharma, Pep Suasi, Tomeu Marroig, Biel Font, Tomeu Quetgles, Manel Martorell, Pau Mas, Llunàtiques, Victoria Lerma, Fora Barram, Blai Vidal i Jaume Compte.

Allà on siguis Vivi, aquesta va per tu!