El director general d’Endesa a les Illes Balears, Martí Ribas i Yolanda Lozano, responsable de CSV i Projectes de Sostenibilitat d’Endesa, han estat rebuts a la seu l’Associació Espiral per part de Xavier Torrens, director d’Espiral i Lucía Vicente, directora de programes d’ocupació i gestió de persones.

Endesa ha fet entrega de 13 ordinadors (13 PC, 13 teclats, 13 ratolins i 6 pantalles) a l’Associació Espiral, per tal de col·laborar, amb aquesta donació, en els diferents programes de formació, ocupació, oci i lleure educatiu, entre d’altres, que duu a terme Espiral a les seves instal·lacions a Palma.

Espiral és una organització social que, treballant en xarxa i des d’una perspectiva comunitària i de gènere, vol millorar la realitat de la infància, la joventut i les seves famílies, evitant situacions de risc i d’exclusió mitjançant programes i serveis inclusius i oberts de foment de l’ocupació, d’inserció laboral, d’oci i lleure educatiu i inclusiu, i de suport familiar. A més, també fa feina per enfortir el voluntariat i el teixit associatiu com a eina de participació i transformació social.

L’objectiu general dels programes d’ocupació d’Espiral és donar les eines necessàries per tal de millorar les capacitats personals a l’àmbit de l’ocupació i la inserció laboral i la formació, especialment dels joves i dels col·lectius en greu dificultat d’inserció laboral. Dins d’aquest programa es contempla l’acció formativa per a adquirir competències bàsiques d’un ofici o capacitació orientades al canvi de la persona.

Projectes CSV (Creating Shared Value) d’Endesa

A Endesa involucram els grups d’interès locals en la definició de plans de creació de valor compartit que permetin generar un impacte positiu a les Illes Balears.

Integrar la sostenibilitat en la gestió diària del negoci és un dels objectius principals dels projectes CSV (Creating Shared Value) que promovem en diversos àmbits de la nostra activitat. Es tracta de crear valor compartit a través d’accions que uneixin els interessos de la companyia amb les prioritats de les comunitats locals on operam.