El municipi de Pollença ofereix a tots els visitants la possibilitat de gaudir d’un paisatge de mar i muntanya i d’una àmplia oferta cultural i de serveis. Pollença compta amb una badia d’aigües tranquil·les, amb còmodes platges i també amb petites cales d’aigües calmes i transparents com cala Bóquer, cala Figuera o cala Murta; també té petits pujols com el del Calvari, el de Santuïri, el puig de Maria o el d’Almadrava, i muntanyes de considerable altura como el Tomir, el puig Gros de Ternelles o el puig de Ca, entre els quals podem trobar racons paradisíacs com la Cala de Sant Vicenç i Formentor.

Si a tot això hi sumam que el terme està estratègicament situat al bell mig de les principals rutes migratòries, el resultat és que estam davant d’un dels millors indrets de les Illes Balears per acollir una excel·lent fauna ornitològica. Les rutes de la biodiversitat, conjunt de deu excursions de senderisme a Pollença, i les cinc rutes de cicloturisme són una part important de la nostra visita.

La vila de Pollença també ofereix un atractiu especial que es pot descobrir tot fent un recorregut pel casc urbà; la tradició, la història, l’arquitectura i la cultura són alguns dels ingredients bàsics que s’ofereixen al visitant per tal de poder-la conèixer bé. Llocs emblemàtics com el Calvari o el Pont Romà, les interessants col·leccions del Museu, el Festival de Pollença, les nombroses exposicions d’art … omplen d’atractiu la visita al nucli de Pollença.

El Port de Pollença conserva la personalitat pròpia d’una zona privilegiada, amb el seu extens passeig marítim i les àmplies platges. La seva badia manté una intensa activitat pel que fa a esports nàutics. La Cala de Sant Vicenç està formada per un conjunt de precioses cales d’aigües cristal·lines (cala Barques, cala Clara, cala Molins i cala Carbó) situades al peu del Cavall Bernat, i pel conjunt de coves prehistòriques de l’Alzinaret.

Formentor, escenari d’inspiració d’artistes, amb el mirador del Colomer, la platja de Formentor i, per descomptat, el far, situat en el cap de Formentor. Aquesta península està constituïda pels darrers contraforts de la Serra de Tramuntana, i ofereix cales i racons de gran bellesa. Paisatge, història, art, cultura, gastronomia, tradició i serveis… aquí prop, a Pollença.