Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un total de 17 alumnes polonesos realitzen pràctiques a Mallorca

Hotels de Son Caliu, sa Coma i Cala Millor participen en aquest projecte de l´IES Son Rullan

Els estudiants polonesos fan les practiques a hotels.

L´any 2011 l´IES Son Rullan de Palma va organitzar una visita preparatòria per a un grup de professores de l´escola Zespó? Szkó? Ekonomicznych im. A. i J. Vetterów de Lublin (Polònia).

El motiu principal d´aquella visita era cercar empreses per a què els seus alumnes d´hoteleria i turisme fessin les pràctiques formatives durant quatre setmanes.

Les gestions realitzades per les professores poloneses aconseguiren que l´alumnat de l´escola Zespó? Szkó? Ekonomicznych im. A. i J. Vetterów faci les seves pràctiques formatives a Mallorca: des de 2011 a l´Hotel Son Caliu Spa Oasis de Son Caliu (Calvià) i des de 2014 a la cadena Hipotels, a l´Hotel Mediterrani i Club Mediterrani (Sa Coma) i a l´Aparthotel Cala Millor Park (Cala Millor). Els contractes de pràctiques amb els dos hotels de Sa Coma i Cala Millor se signaren gràcies a la col·laboració de l´IES Guillem Colom Casasnoves de Sóller.

Des del començament, el professorat dels dos instituts mallorquins implicats treballen junts per tal que les pràctiques de l´alumnat de Polònia gaudís de la millor qualitat possible. Tant l´IES Son Rullan com l´IES Guillem Colom Casasnoves tenen un acord de col·laboració en el programa Erasmus+, motiu pel qual participen en la preparació de les pràctiques i en les visites culturals que es realitzen.

Des del 9 d'abril fins al 4 de maig d´enguany, un total de 17 alumnes polonesos realitzen les seves pràctiques formatives amb les beques que proporciona aquest programa: set alumnes a Son Caliu, cinc a sa Coma i cinc a Cala Millor.

Finalitzades les quatre setmanes de pràctiques, rebran els certificats de l'empresa, així com el certificat de mobilitat Europass.

Compartir el artículo

stats