Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els centres educatius poden gaudir d´una àmplia oferta d´activitats d´educació ambiental.

Activitats

Un curs per descobrir el medi ambient de les Illes

Enguany s´ofereixen activitats als espais naturals protegits, a l´Aula de la Mar i als centres educatius

Més de 150 activitats relacionades amb nombrosos aspectes del medi ambient. Aquesta és l´oferta d´educació ambiental que la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha preparat per a aquest curs i de les quals podran gaudir tant els grups escolars com altres grups organitzats.

Enguany el nombre d´activitats ha augmentat de 138 a 154, amb l´objectiu d´abastar més temes i arribar a més gent. Entre aquestes activitats, hi ha les que s´ofereixen als espais naturals protegits de les Illes Balears, els tallers de l´Aula de la Mar i una variada oferta de xerrades, tallers i activitats que s´organitzen als centres educatius que ho sol·liciten.

A més de les activitats de la Conselleria de Medi Ambient i dels organismes públics que hi estan adscrits (Ibanat, Cofib i Semilla), la Guia que s´ha editat i que es pot consultar a la web també inclou activitats d´altres conselleries —com les de la Conselleria d´Educació als camps d´aprenentatge o les xerrades de la Conselleria de Territori— i dels quatre consells i les visites a l´Institut Oceanogràfic i a l´Agència Estatal de Meteorologia. Entre les novetats d´enguany hi ha que l´autocar per anar a l´Aula de la Mar serà gratuït per als centres de la part forana gràcies al Conveni amb Red Eléctrica.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.