Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Premien dos curtmetratges de l´IES Aurora Picornell

L´institut de Palma recull dos guardons al Festival Escolar de les Arts Audiovisuals per les produccions ´Ramon Llull, la seva vida´ i ´El truco del conejo´

Tres alumnes i dos professors de l´IES Aurora Picornell recolliren els guardons.

L´IES Aurora Picornell va recollir dissabte passat en un acte celebrat a Madrid dos premis a les dues categories a les quals optava al II EMOVE Festival, un Festival Escolar i Universitari de les Arts Audiovisuals, organitzat per l'IVAC (Institut Valencià de l´Audiovisual i la cinematografia).

Es tracta d´un festival dirigit a tots el centres de Primària, Secundària, Batxillerat i Universitaris d´Espanya i Andorra que compta amb el suport i l'ajuda de reconegudes firmes del sector com Kinepolis, Clan TVE, Paramount, Warner Bross Pictures, National Geographic España, Fundación Trilema, entre d´altres.

Els premis que ha guanyat l´IES Aurora Picornell han estat per a les produccions Ramon Llull, la seva vida i El truco del conejo, dins les categories de 1r i 2n cicle d'ESO de curtmetratge d'Animació, respectivament. Foren realitzades per alumnes del centre en el marc del projecte LAPIZCORCHEA, posat en marxa pels departaments de Dibuix i Música d´aquest institut fa tres cursos.

EMOVE Festival té com a objectiu incorporar d'una manera activa, mitjançant la producció d'obres audiovisuals, l'educació en valors en el projecte curricular de cada centre, afavorir l'afició per les arts audioviduals com a font d'informació i d'enriquiment cultural i motivar i premiar la creativitat dels futurs professionals de la industria audiovisual.

Els curtmetratges premiats es poden veure a https://www.youtube.com/user/LAPIZCORCHEA.

Compartir el artículo

stats