Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

´Germanor´, un concurs literari per a docents jubilats

El termini per a la presentació dels treballs acaba el proper dia 11 de desembre

El concurs està convocat per la Germandat de Mestres.

La Germandat de Mestres Jubilats i Mestres Jubilades de les Illes Balears ha convocat el II Certamen Literari Germanor de poesia, narració curta i poesia popular (glosades, codolades... ).

Hi poden participar els docents jubilats que hagin exercit a centres d´educació infantil, primària, secundària, ensenyaments de règim especial o universitat, siguin públics, concertats o privats.

Els treballs seran de tema lliure, escrits en llengua catalana, originals, i no premiats a altres certàmens.

S'han establert els premis de poesia, narració curta i poesia popular. Una mateixa persona pot participar aenna o a més modalitats, però només podrà presentar una obra per modalitat.

Els originals es poden presentar mitjançant correu ordinari certificat, correu electrònic o lliurant-los en mà a la secretaria de la Germandat. S´estableixen premis de cent euros i una placa a la millor obra de cada una de les modalitats.

El termini per a la presentació dels treballs acabarà dia 11 de desembre de 2017, a les 14 hores. El lliurament dels premis tindrà lloc en els locals de l´associació, dia 21 de desembre de 2017, durant la celebració de la festa de Nadal de la Germandat.

La Germandat de Mestres Jubilats i Mestres Jubilades publicarà els treballs premiats i autoritza als autors/es la lliure publicació, però han de fer constar la distinció obtinguda en aquest certamen.

Per a més informació, germandatdemestresjubilats@gmail.com; web: mestresjubilats.es; telèfon 971 71 66 17 o al local social: carrer de la Pols, 3 , Palma

Compartir el artículo

stats