Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Descobrir els comerços del municipi des de les escoles

L´IDI ha posat en marxa ´Comerç i Escola´, una proposta didàctica per acostar els escolars al teixit comercial

L´IDI ha preparat material didàctic que complementarà les visites als comerços del municipi.

La conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l´Institut d´Innovació Empresarial (IDI), posarà en marxa el projecte ´Comerç i Escola´, un programa que té com a objectiu principal acostar els alumnes de primer cicle d´Educació Primària al teixit comercial del seu municipi.

Durant les properes setmanes, els Agents d´Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) seran els encarregats de donar a conèixer ´Comerç i Escola´ als centres escolars de cada localitat per tal de poder iniciar el projecte a principis del curs que ve.

El programa pretén que els alumnes coneguin les característiques més significatives del comerç del municipi, valorin la diversitat dels comerços de l´entorn, així com la varietat de productes i serveis. A més, es vol aconseguir que siguin capaços d´elaborar criteris per consumir de manera activa, crítica i responsable.

El projecte consta de dues parts. La primera és una visita guiada als comerços del municipi. Per altra banda, els nins treballarien a l´aula un material didàctic preparat per l´IDI que els permetria fer feina amb les diferents tipologies de comerços relacionant-los sempre amb els de la seva localitat.

Serà un projecte obert ja que ha de ser el professorat i el municipi qui gestioni el material i acabi de definir les activitats.

Compartir el artículo

stats