Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats estudis universitaris

Què és la Universitat per als estudiants de primària?

La Universitat de les Illes Balears convoca una nova edició del concurs de dibuix ´Què és per a mi la UIB?´, obert a alumnes de cinquè i sisè

Alumnes de les imatges guanyadores en l´edició de l´any passat.

´Què és la UIB per a mi?´. Ara, els alumnes de cinquè i sisè d´educació primària poden respondre aquesta qüestió amb gràcies a la convocatòria d´una nova edició del concurs de dibuix de la Universitat de les Illes Balears.

Per participar-hi, els estudiants han de presentar un disseny original en un full de dibuix que mostri el que representa per a ells la UIB. El dibuix, ha de ser totalment dissenyat per l´alumne i no s´hi poden incloure imatges extretes de la web ni plagiades d´altres documents.

Els centres que vulguin participar en aquesta activitat, inclosa en el programa Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (POTU) per a difondre i donar a conèixer la UIB entre els estudiants d´educació primària i secundària, s´hi han d´inscriure (via web) abans de dia 4 de maig i els treballs s´han d´enviar abans de dia 8 del mateix mes.

S´han establert dues categories (alumnes de cinquè i alumnes de sisè) i es concediran tres premis per a cadascuna. Els guanyadors de cada categoria rebran de premi un val de 50 euros per a l´adquisició de material didàctic o informàtic, obsequis de les empreses col·laboradores i un diploma acreditatiu.

Compartir el artículo

stats