Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Actualitat

Balearskills, per al foment de la Formació Professional

El Govern ha lliurat els premis del concurs a 14 alumnes de deu centres educatius de les illes - Els guanyadors participaran a Spainskills

Els alumnes guanyadors del concurs en el lliurament dels premis.

La setmana passada es varen lliurar els premis de Balearskills, una competició d'alumnes de Formació Professional de diferents especialitats que té lloc a les Illes Balears, a partir de proves pràctiques dissenyades pels coordinadors d'un total de 13 modalitats distintes.

Les competicions tenen com a finalitat promocionar i potenciar la formació professional i fer-ne difusió, així com impulsar els estudis de formació professional i difondre les bones pràctiques dels alumnes en els centres educatius i en la societat en general. Entre aquests objectius, és fonamental el de potenciar la relació entre els centres educatius i les empreses, i també proporcionar un punt de trobada entre l'alumnat, el professorat i les empreses relacionades amb el seu sector.

L'acte de lliurament dels premis assistiren la presidenta del Govern, Francina Armengol, el conseller d'Educació i Universitat, Martí March, i la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda.

Un total de 14 alumnes de deu centres educatius de les Illes Balears que imparteixen formació professional, foren premiats. Ara participaran a la fase estatal de la competició, el campionat Spainskills que es farà a Madrid entre els propers 1 i 4 de març.

La Conselleria d'Educació recorda que un dels reptes d'aquesta legislatura és el de potenciar i incentivar els estudis de formació professional a les Illes Balears.

Els cicles formatius de grau mitjà LOE que s'imparteixen en modalitat presencial als centres públics i als centres integrats, excloent-ne els cicles temporalitzats i els de modalitat dual, són ensenyaments cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de les Illes Balears 2014-2020.

Compartir el artículo

stats