Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Eines educatives

Nova web per difondre les bones pràctiques educatives

La nova plataforma també servirà de porta d'accés a tota l'oferta homologada de formació del professorat

La conselleria d'Educació va presentar fa pocs dies la plataforma web Formació i Innovació Educativa de les Illes Balears (www.formacioinnovacio.cat).

Aquesta web pretén ser una eina pràctica per donar visibilitat i compartir aquelles bones pràctiques docents i formacions de professorat que s'estan duent a terme als centres educatius de les Illes Balears.

La iniciativa ha estat el fruit de la col·laboració de les direccions generals de Formació Professional i Formació del Professorat, d'Innovació i Comunitat Educativa i el Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació de la UIB amb l'objectiu de facilitar la formació i la innovació dels docents, i posar en valor la bona tasca que diàriament duen a terme en benefici de l'alumnat de les Illes Balears.

Actualment hi ha un destacat nombre de centres educatius de les Illes Balears que treballen activament en línies metodològiques orientades a millorar l'aprenentatge significatiu, la convivència i la inclusivitat. La demanda formativa d'una bona part dels docents d'aquesta comunitat, de fet, es concentra en àmbits d'innovació pedagògica que després s'apliquen a les aules. El fet de poder comptar amb un indret en el que es puguin exposar i compartir el que es fa en aquesta matèria a molts de centres de les Balears esdevé necessari poder conèixer altres bones pràctiques docents, innovadores, efectives, sostenibles i replicables per crear sinèrgies de col·laboració i millora.

Aquesta plataforma també servirà com a porta d'accés a tota la formació del professorat homologada.

Compartir el artículo

stats