Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concursos

Se cerquen joves interessats en la ciència i el mar

El CSIC, l'Obra Social "la Caixa" y el SOCIB convoquen la segona edició del concurs 'La mar de cie?ncia' per a alumnes de primària i secundària

Se cerquen joves interessats en la ciència i el mar

Per tenir un planeta sa, necessitam uns oceans sans i per poder conservar-los la ciència és essencial.

Amb l'objectiu de transmetre aquest missatge a les noves generacions s'ha convocat la segona edició de La mar de ciència: concurs per a joves artistes interessats en la ciència i en el mar. Es tracta d'una iniciativa conjunta del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), a través de la Unitat de Cultura Científica i Innovació a les Illes Balears (UCC+i), del Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) i de l'Obra Social "la Caixa" a través del programa de divulgació Medclic: el Mediterrani a un clic.

A la segona edició d'aquest concurs de vídeo, dibuix i relat dirigit, els estudiants de Primària i Secundària de tot l'estat tindran fins al 10 de marc? de 2017 per presentar els seus treballs al web www.lamardeciencia.es.

Com a novetat, enguany podran participar amb els seus companys de curs mitjançant la modalitat de vídeo de classe i el suport del seu professor. Els treballs es poden presentar en qualsevol llengua oficial de l'estat i en anglès.

Compartir el artículo

stats