Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El CIDE celebra el 50è aniversari

L'Auditòrium de Palma va acollir dissabte diverses gales que varen comptar amb la participació dels alumnes i d'exalumnes

El CIDE celebra el 50è aniversari

La cooperativa d'ensenyament CIDE, la més antiga de l'Estat, va celebrar dissabte a l'Auditòrium de Palma el seu 50è aniversari.

L'acte va començar amb la presentació del Lip Dub que el CIDE ha realitzat per a l'ocasió i en el qual han participat la majoria dels seus més de 2.100 alumnes. Seguidament el director del col·legi, Joan Perelló, va donar la benvinguda als assistents, i els va agrair que seguissin confiant en l'escola.

L'Auditòrium va acollir tres funcions. La primera i una de les més concorregudes, es va realitzar el matí i va ser la dels més petits, els alumnes d'infantil de 3, 4 i 5 anys, que interpretaren cançons dels anys 60 del segle XX.

La segona funció va arribar a les 16.30 hores i hi participaren els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària i balls dedicats a les darreres cinc dècades.

Finalment, la darrera funció, a les 19.30 hores, va comptar amb la participació dels majors del CIDE (5è, 6è de primària, ESO, batxillerat i FP), que varen fer moure el públic amb balls, alguns fins i tot emulant escenes d'antigues pel·lícules de la dècada de 1980.

A més de les actuacions dels alumnes, els treballadors del CIDE varen sorprendre els assistents amb la interpretació de diferents escenes de la vida quotidiana vinculades sempre a la història de l'escola.

Els presentadors de la gala vàren ser dos antics alumnes del centre, Marina Andreu, que actualment treballa a IB3, i l'actor Joan Riera. Els dos varen fer un repàs divertit de com ha canviat el CIDE en aquests darrers anys. També varen explicar algunes de les anècdotes que van viure a l'escola i es van animar a treure a antics alumnes d'entre el públic perquè ens explicassin les seves experiències en aquesta cooperativa d'ensenyament.

Compartir el artículo

stats