Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Carrera contra la fam al col·legi Francesc de Borja Moll

185 alumnes d'aquesta escola mallorquina participaren en la iniciativa d'Acció contra la Fam

Alumnes del col·legi Francesc de Borja Moll durant la carrera. F. DE B. Moll

El passat divendres 20 de maig, més de 330.000 joves a tot el món, entre els quals hi havia 185 alumnes de col·legi Francesc de Borja Moll, varen participar a la 19a edició de la Cursa contra la Fam.

Els alumnes d'aquesta escola mallorquina varen voler ser part de la solució al problema de la desnutrició infantil donant suport amb aquesta activitat a la tasca que du a terme Acció contra la Fam.

Esport i solidaritat s'ajuntaren en aquesta activitat en la qual els alumnes varen recórrer la major distància possible. Així, patrocinats pels seus pares, veïns, amics, comerciants... varen dur la seva ajuda a les poblacions que pateixen fam. Per cada quilòmetre o volta recorreguda, el "patrocinador" realitzava una aportació econòmica a Acció contra la Fam, alimentant així el repte d'un món sense fam ni desnutrició.

En l'edició de l'any passat es varen aconseguir més de quatre milions d'euros a tot el món. Aquests fons han permès donar suport als programes de l'organització a Etiòpia, Haití o els països del Sahel.

Enguany, voluntaris, professors i treballadors d'Acció contra la Fam s'han mobilitzat per a animar a centenars de milers de joves per fer un pas més enllà i portar una ajuda cada vegada més important a les víctimes de la fam. Els fons captats es destinaran als programes d'ajuda d'aquesta entitat per a la lluita contra la desnutrició infantil.

Compartir el artículo

stats