Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Formació Professional

Tot a punt per a la Mostra de FP del Llevant

Organitzada per diversos instituts de la comarca, se celebrarà els propers dies 26 i 27 d'abril a l'IES Felanitx

L´any passat la mostra es va fer a l´IES Manacor.

Un consorci format per diferents instituts d'educació secundària de la zona de Llevant de Mallorca organitzen "Fes-te de Pro", la II Mostra de Formació Professional de la comarca de Llevant. Tendrà lloc ells propers dimarts 26 i el dimecres 27 d'aquest mes d'abril a l'IES Felanitx.

El consorci -creat el curs passat- està format pels IES Manacor, Mossèn Alcover de Manacor, Portocristo, Puig de sa Font de Son Servera, Llorenç Garcies i Font d'Artà, Llucmajor i Felanitx. Aquesta fira compta amb el destacat suport de la Direcció General de FP de la Conselleria d'Educació i Cultura.

Juntament amb la mostra d'Inca, pretén promoure la formació professional entre l'alumnat de 4t d'ESO i de batxillerat en el centres de la zona.

Els horaris de visita establerts per l'institut felanitxer són de les 9.30 a 11:30 hores i de les 12 a les 13:30 hores per a les escoles i de les 17 a les 20:30 hores per a les famílies, adults, interessats en general i resta d'estudiants i professorat.

Hi estaran representades les famílies professionals d'administració i gestió, activitats agràries, serveis socioculturals a la comunitat, informàtica i comunicacions, comerç i màrqueting, transport i manteniment de vehicles, electricitat i electrònica, activitats físiques i esportives, hoteleria i turisme, sanitat, imatge personal, fabricació i muntatge i energia i aigual.

Pertanyen als cicles mitjà i superior dels instituts Felanitx, Manacor, Mossèn Alcover (Manacor), Llorenç Garcies i Font (Artà), Damià Huguet (Campos), Llucmajor, Porreres, Capdepera, Puig de sa Font (Son Servera) i Santanyí.

Estan previstes les visites del centres de la comarca: els CC Sant Alfons i l'Institut de Felanitx; IES Damià Huguet i CC Fra Joan Ballester de Campos; IES Porreres; IES Llorenç Garcies i Font, CC Sant Salvador i CC Sant Bonaventura d'Artà; IES Puig de sa Font de Son Servera; IES Portocristo, IES Manacor, IES Mossèn Alcover, CC La Salle, CC Sant Francesc, CC Sant Vicenç de Paül i la Puresa de Manacor; IES Llucmajor, CC Sant Bonaventura, CC Nostra Senyora de Gràcia, IES s'Arenal i CC Sant Vicenç de Paül de Llucmajor.

Compartir el artículo

stats