Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gotes per al Níger

Jornada solidària a l'IES Binissalem

Les activitats varen recaptar 4.385 euros que es lliuraran a UNICEF per aconseguir dur aigua potable a les escoles del Níger

Es va organitzar una cursa solidària i altres activitats amb tota la comunitat educativa del centre.

El passat 23 de març, l'IES Binissalem va celebrar una jornada solidària a benefici del projecte Gotes per al Níger d'UNICEF, que es va celebrar com a acte de cloenda d'un projecte de l'alumnat de 3r d'ESO del centre .

Els escolars havien treballat durant el segon trimestre, a l'optativa Iniciació a l'activitat emprenedora i al Taller interdisciplinari, per tal de conèixer la necessitat d'aigua al Níger i conscienciar-ne la resta de la comunitat educativa.

La jornada solidària va consistir en una cursa en la qual els participants -alumnat, professorat i AMIPA- pagaven una quantitat de doblers per volta. Acabà amb una festa amb música, la presentació d'un projecte de comerç just que porten a terme els alumnes d'Erasmus del centre i amb sortejos i subhastes.

Els alumnes varen fer una feina de difusió de l'activitat entre les empreses d'Alaró, Consell i Binissalem que donaren 914 euros en efectiu per a esponsoritzar cor-redors i regals valorats en 700 euros que varen ser sortejats o subhastats entre els participants.

L'activitat va recaptar en total 4.385 euros que es lliuraran a UNICEF per aconseguir dur aigua potable a les escoles del Níger.

Compartir el artículo

stats