Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Nova edició del programa ´Educar en Justícia´

Hi prenen part alumnes de sis centres de Palma, Esporles, Llucmajor, Eivissa i Ciutadella

El Consell General del Poder Judicial i la Conselleria d´Educació, Cultura i Universitats han organitzat l´onzena edició del programa educatiu ´Educar en Justícia´ que es desenvoluparà a sis centres d´ensenyament de Palma, Esporles, Llucmajor, Eivissa i Ciutadella.

´Educar en Justícia´ és una activitat adreçada a alumnat de Secundària, d´entre 12 i 16 anys, que té com a objectiu donar a conèixer als adolescents el funcionament de la Justícia, identificant cada un dels professionals que intervenen en qualsevol judici: jutge, fiscal, secretari, advocat defensor, acusat, testimonis, etc.

Els estudiants que participen en aquesta edició podran assistir com a públic a un judici real, de la jurisdicció penal. Prèviament i posteriorment, els alumnes reben una explicació sobre què és la vista i quines són les diferents parts que hi intervenen, així com sobre els conceptes judicials bàsics.

El programa d´aquest curs es va inaugurar el passat 22 de gener amb l´IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella. En les properes sessions hi participaran l´IES Josep Font i Trias d´Esporles, l´IES Son Pacs de Palma, La cooperativa Son Verí Nou de Llucmajor, l´IES Francesc de Borja Moll de Palma i el Col·legi Mestral d´Eivissa.

Compartir el artículo

stats