Anàlisi

Passarells a les àrees

Penals absurds, gols en minuts claus i rebots en contra que significaren l'enèsima derrota

No es que siga difícil mantenir la Primera Divisió, és que jugant de la manera que ho va fer el Mallorca davant l'Atlètic és totalment impossible. A l'equip de Moreno (poques coses més pot fer) li va passar el que correspon a tots els que es troben en zona de descens: penals absurds, gols en minuts claus i rebots en contra, que significaren l'enèsima derrota de la temporada i a més a més augmentar la casella d'equip més golejat. Els jugadors mallorquinistes foren uns passarells a les àrees. Ni defensaren bé (ahir si que es notà la baixa de Valjent) ni atacaren, i sobretot cometeren moltes ingenuïtats davant d'un dels millors porters del món, Oblak, i una de les millors defenses d'Europa. Tota una sèrie de defectes que, sense jugar molt malament, penalitzaren molt en les accions claus davant un equip més rodat i sobretot amb més ofici. El Mallorca va fer la impressió de jugar al límit i per no res. No cal recordar aquí la solvència dels de Simeone, i més quan tenen el marcador a favor. L'Atlètic , que és superior en totes les línies i a la banqueta, es va a limitar a sumar els tres punts fent un partit seriós, sense concessions i molt professional. El Mallorca no pogué repetir el petit miracle del 5 a 1 davant el Celta -tampoc no ho esperava ningú- i ara haurà de veure que fan els rivals per mantenir viva el poc que pugui quedar d'esperança.