Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or sai

Més que mai

Més que mai

Mentre feiem el trajecte de Bilbao cap a Miranda de Ebro hauria pogut demanar dins l'autobús als aficionats que aixequessin la mà els que tenguessin clar que el resultat seria empat o victòria mínima, de ben segur que tothom l'hagués aixecada.

Per això crec que cap esperava que passés aquests 2-0. Però en el futbol ningú és mort fins que no acaba l'eliminatòria, podem recordar el que li ha passat darrerament al Barça amb aquell 4-0 contra el PSG que semblava enterrar els blaugranes o el darrer 3-0 contra el Liverpool que pareixia enfonsar els anglesos. Sempre recordaré un partit que vaig veure amb Joan Salas, el meu padrí jove i un gran madridista. Jo era molt petit però record que, després del 4-1 que li va endossar el Derby Country a Anglaterra l'octubre de 1975, tots els aficionats blancs estaven segurs de la remuntada de l'equip.

La felicitat del meu padrí jove va ser màxima després d'aquell 5-1 a la pròrroga. Posteriorment vaig saber de la confiança absoluta dels jugadors i que un jove Camacho havia dit a l'autobús: "Les meteremos 6-0". I varen haver de passar molts més anys per escoltar a un seguidor que tenia 10 anys en aquell moment, contant: "Al día siguiente, cuando subí al autobús del colegio, un amigo me preguntó: '¿Fuistes anoche al fútbol?'. 'No', le contesté. 'Pues te has perdido media vida'".

Com que de cap manera volem que això ens passi, diumenge, més que mai, Son Malferit ha de ser una caldera i ningú ens podrà dir que hem perdut mitja vida en un partit que serà històric.

Compartir el artículo

stats