Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or sai

Gran primera part

Només fa un any que a aquestes alçades de temporada tenia dues botelles de cava dins la gelera. La primera era per celebrar el moment què aconseguíssim sortir de les places de descens, la segona quan ja no ens trobàssim en la play-out. És a dir, per al moment què aconseguíssim salvar-nos definitivament. Aquell 13 de maig vaig tenir una alegria immensa amb el 3-1 contra l'Ebro, aconseguirem al mateix temps superar el descens i la promoció. Però, també, me va crear un greu problema: haver-me de beure les dues botelles el mateix dia. Així que, enguany tot d'una que vaig poder li vaig demanar amb confiança a Mànix Mandiola que aquesta temporada volia beure-les de forma progressiva i no tenir un dematí amb tant de mal de cap.

Tres botelles

Aquest any tenc tres botelles en fresc des de principi de temporada. La primera per a quan aconseguim el play-off, la segona per a quan arribem a ser campions i la tercera me la beure el dia de l'ascens a Segona A.

Sembla que en Mànix m'ha escoltat. Ahir vespre, entre panades i robiols, vaig encetar la primera botella per celebrar el play-off. Va esser despres de guanyar un partit amb una gran primera part de l'Atlètic, on l'equip va demostrar perquè és el lider de la categoria.

Aconseguir el campionat

Després del descans, el joc de l'Atètic va servir per mantenir l'aventatge al marcador. Ara ja només estic esperant que el nostre entrenador segueixi complint la seva promesa i aconseguir el campionat el proper partit al camp de Son Malferit.

Compartir el artículo

stats