Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Un dissabte ple de música

Vos sembla bé començar el cap de setmana amb música? Doncs si és així teniu una cita a Alaró, en l’església del qual hi ha, com cada dissabte a les 11.30 hores, un recital d’orgue amb Miquel Bennàssar. Avui ens ha preparat obres de Samuel Scheidt, Gottfried Homilius i Bach.

Ja de cara l’horabaixa, a l’Auditori d’Alcúdia (18 h.), un conte musical de la mà de la companyia de Rafel Brunet: La bella dorment.

Una hora més tard, a Sa Societat de Calvià, Geometrical Sardine, amb Jaume Rosselló, Joan Roca i Pep Aspas, presentant el disc Minialien en el qual es mesclen diferents formes musicals i estils com el jazz i altres. A la mateixa hora i a la cel·la Chopin de Valldemossa, el Festival Pianino presenta Daumants Liepins.

A les 19 h. i en el Conservatori, Bernat Quetglas dirigeix l’Orquestra del Conservatori Superior. En el programa Preludi de Tristany i Isolda de Wagner, Quatre lieders de Richard Strauss i fragments de Romeu i Julieta de Prokofiev. Les cançons de Strauss seran interpretades pel tenor Roger Berenguer, guanyador de la darrera edició del concurs de solistes del Conservatori Superior.

També avui i a l’Auditòrium de Palma (20 h.), una obra de teatre en la qual la protagonista és la soprano Maria Callas. El títol: Sfogato, que és el nom que es va donar a un reduït nombre de cantants que tenien un ampli i inusual ventall de registre vocal, la Callas entre elles, naturalment.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.