Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

corxeres d’estiu

Música i tempestes

Riscos de tempestes. O això indiquen els informes meteorològics. De fet, el concert del Festival de Pollença que havia de fer-se el passat dimecres s’ha posposat a dilluns que ve, amb l’Orquestra de Cambra de Mallorca amb Bernat Quetglas al capdavant i amb un programa format per bandes sonores. Hi sou a temps.

Abans, però i a Pollença mateix, el Festival ens porta avui la Camerata Salzburg i la violinista Arabella Steinbacher, la qual substituirà a l’anunciada Janine Jansen, que ha cancel·lat la gira que tenia amb el grup austríac per motius de salut. El programa, però, es manté igual: Mozart, Brahms i Bruckner.

Avui horabaixa i a l’església d’Alaró, tenim l’actuació del Jeune Choeur de l’Îlle de France, dirigit per Pierre-Louis de Laporte (18h).

Avui també i al mirador de l’hotel La Residencia de Deià, el cicle Deià Cultural presenta Happy Cats (20h). Una mica més tard i a l’església de Costitx (21h), la Jove Orquestra Illes Balears, que dirigeix Joan Barceló, acompanyarà l’acordeonista Marta Cubas en un programa que inclou obres de Dvorak, Piazzolla i David Gómez. A la mateixa hora i al convent dels franciscans d’Artà, la cantant i guitarrista Marión Deprez oferirà un recital íntim a l’estil folk/rock.

A Felanitx i des d’avui fins diumenge, diferents actuacions musicals per posar so a les Nitx de l’Art. Avui, a partir de les 20h. diversos grups faran la seva a cases i sales felanitxeres. Demà i diumenge el mateix. Un gust passejar, veure les mostres artístiques i escoltar música.

També avui i demà a Randa i Sant Francesc de Palma, respectivament, l’Ensemble Tramuntana interpretarà un programa titulat Llums nòrdiques amb un toc mallorquí, en el qual es mesclaran obres de Grieg, Pomar, Shostakovich i Suk. Les dues cites a les 20.30h.

Demà a sa finca Cas Pianista de Sineu, segueix el cicle 1piano y 200 velas, amb David Gómez interpretant música seva i d’altres compositors (22h). També demà i a s’Abeurador de Santanyí, el quartet de Manel Camps mostrarà el millor jazz (21h). Mitja hora més tard i a Consolació de Sant Joan, el cicle La lluna en vers programa l’actuació de Tanxugueiras.

De cara diumenge podeu anar a la cartoixa de Valldemosa (21.30h), seu del Festival Chopin, lloc en el qual el pianista asturià Martín García García, interpretarà un programa amb obres de Bach, Liszt, Chopin, Schubert i Rajmáninov.

Compartir el artículo

stats