Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Concerts per a un nou any

Aquest cap de setmana coincideix amb el Cap d’Any, final de dotze mesos complicats i inici amb interrogant d’altres dotze. És per això que a alguns indrets de Mallorca s’organitzen concerts de benvinguda al 2022.

Primer podem citar el que la Simfònica oferirà aquest dia 1 a Palma i diumenge a Manacor. En el programa valsos i altres formes musicals, molt en la línia del famós concert que es fa cada dia 1 de gener a Viena.

També el dia 1 a Felanitx,

a l’auditori del Conservatori (18h), Magí Garcías i Diego Hervalejo, proposen un programa titulat Refractio, en el qual presentaran el disc que amb el mateix títol han enregistrat amb obres de Fredeic Mompou. Una sessió curiosa, ja que alterna la interpretació ortodoxa de cada obra amb una visió més jazzística d’aquesta.

Diumenge matí (12.30h) podem anar a Algaida a escoltar el grup de música infantil i familiar Centimets Band, el qual oferirà un espectacle dinàmic i participatiu.

Dins la mateixa línia, el Teatre Principal de Palma programa també per diumenge (17h) la banda La Clownètica i el seu disc Cançonassos.

Ja en pla més seriós, el tenor Daniel Kirch i la pianista Suzanne Bradbury interpretaran un dels cicles de cançons més interessants del romanticisme, el Winterreise o Viatge d’hivern de Franz Schubert. La cita serà diumenge dia 2 a les 18h en el Salò de Can Fussimany de Deià.

Compartir el artículo

stats