Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Prèvia

La prèvia de música: Cap de setmana ple de sons

Dissabte.- Començarem per anar un dissabte més a Alaró, ja que a l’església de Sant Bartomeu (11.30) ens trobarem Miquel Bennàssar interpretant a l’orgue peces de Bach, Sweelinck, Praetorius, el mallorquí Antoni Mateu i una Improvisació sobre el tema Canigó feta pel mateix organista.

A les 19h i en el Teatre Principal de Palma, la companyia de dansa de Catalia Carrasco ens proposa una relectura d’una obra de Bertolt Brecht, Baal, feta en clau turística i reconvertida en Baalconing. Amb Música i creació d'espai sonor de Kiko Barrenengoa, Juanmi Bosch, Ginés Fernández, Carrasco explica el procés “per entendre perquè els joves turistes de Magaluf s'endinsen en un trajecte d'excés, amistat, sexe, violència i amor”.

Ja més d’horabaixa tenim, a Palma la inauguració d’un nou cicle musical a la sala Inaudit. L’encarregat de posar la primera pedra serà el guitarrista David Antigüedad amb obres de Bach, Takemitsu i d’altres autors. La cita és a les 20.30h.

A la mateixa hora i a l’església parroquial de Sòller, una nova oportunitat de veure i escoltar La música que feu ballar al rei Sol, amb l’orquestra barroca Ars Musicae i Miquel Àngel Torrens, Pau Pascual, Sebastià Bover, Sandra Montesino, Irene Gili i Miquel Company.

Diumenge.- Demà diumenge podem acostar-nos a l’Auditori de Manacor (19h), lloc en el qual la Banda de Música de la ciutat presenta un concert dedicat a alguns dels musicals més famosos de tots els temps. En el programa veim anunciats fragments de Cabaret, My fair Lady, Miss Saigon, Les Misérables i Cats.

A l’edifici Polivalent de Campos (19.30h) el tenor José Manuel Sánchez i el pianista Francesc Blanco recuperen l’obra de Matilde Escalas, la compositora mallorquina de finals del segle XIX i principis del XX.

Compartir el artículo

stats