Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia | Ecologia, contemporània i més

Tot i les restriccions provocades per la situació de pandèmia, molts actes culturals, i més en concret els de caire musical, segueixen el seu camí, i més encara en cap de setmana.

Per avui dissabte podem començar anant a Alaró a escoltar el tradicional Matí de l’orgue a la parròquia de Sant Bartomeu, amb Miquel Bennàssar com a solista d’un programa que inclourà obres de Sweelinck i Bach, entre altres compositors. La cita és a les 11.30h.

L’horabaixa i en el Teatre Principal de Palma (19h), l’espectacle Climàtic 3.0, en el qual Miquel Àngel Aguiló ens proposa ser més conscients i ecologistes, combinant els textos de Sant Francesc d’Assis amb músiques i harmonies pròpies, interpretades per un grup d’instrumentistes i veus, acompanyades per efectes de so i llum.

Avui a Artà dins el Festival Antoni Lliteres (20h) i demà a Sant Miquel de Campanet (12h), el Trio Cornucòpia, ens proposa un concert al costat de tres altres noms propis: Irene Gili, Inès Mas i Miquel Company. En el programa, diferents Nocturns, peces per a Corni di Bassetto així com fragments de La flauta Mágica i Cosí fan tutte, de Mozart. De fet el concert porta porta per títol Mozat domèstic.

I per acabar el cap de setmana, demà diumenge tenim, al matí, una cita a Ocimax per veure i escoltar Le nozze di Figaro, enregistrada durant el festival de Salzburg de 2006 i amb la direcció musical de Nicolaus Harnoncourt. I l’horabaixa, al Teatre Xesc Forteza de Palma (19h), el Grup Instrumental de València, un ensemble de música contemporània, oferirà un programa amb música d’autors espanyols. Dirigit per Joan Cerveró, el Grup Instrumental de València està format per flautes, clarinet, violí, violoncel i piano.

Compartir el artículo

stats