Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anem al ball

Per avui horabaixa ens trobam amb dues propostes musicals plenes d'interès i que tot i ser molt diferents quant a concepció tenen en comú la dansa com a protagonista.

Anem per parts.

Bunyola.- Dins el Festival de Bunyola i a l'església de la localitat (18.30h), es presenta el grup Ars Musicae amb un programa de música francesa titulat La música que feu ballar el Rei Sol i en el qual s'interpretaran diferents parts de Le bourgeois gentilhome, una comèdia-ballet que componguè Jean-Baptiste Lully a partir d'uns textos de Molière.

Aquest espectacle es va poder veure per primera vegada al castell de Chambord, davant el rei Lluís XIV i la seva cort, l'octubre de 1670, ara bé, el 23 de novembre del mateix any es presentà al Théâtre du Palais Royal pel públic en general.

L'interès del concert que recomanam és que Ars Musicae ha anat més enllà de la interpretació musical i hi ha afegit una dramatúrgia i un cos de ball. Per tant no només escoltarem sinó que també veurem. Per tant, vista la trajectòria del grup que lidera Bernat Cabot, podem dir que l'espectacle promet.

Trui.- La companyia de dansa Pasodos tanca avui horabaixa al Trui Teatre de Palma (20h) la gira que ha realitzat per diferents indrets de les illes amb el seu espectacle Tango Woman Ballet, una producció amb coreografia de Laura Macías i Gavin de Paor, en la qual es conta, a través del ball, la història d'una dona que ha de prendre diferents decisions fins que troba, finalment la llibertat.

Compartir el artículo

stats