Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Homenatge i recital

Porreres.- El grup instrumental de cambra Studium Aureum que dirigeix Carles Ponsetí acompanyarà l'Schola Gregoriana de Mallorca en un concert a l'església de Porreres (21.30) que servirà d'homenatge a l'enyorat músic Ferran Vaquer, que morí fa uns mesos als cinquanta-quatre anys. En el programa, en el qual participarà també el tenor Antoni Aragón, hi trobarem obres d'Ola Gjeilo, John Taverner, Mercè Pons, Francesco Paolo Tosti, així com algunes obres provinents del gregorià.

Però, qui fou Ferran Vaquer? Ferran fou professor i director del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, director de la Filharmònica Porrerenca i de la Banda de música de Campos, a més de col·laborar, com a membre, amb altres formacions com la Coral de Porreres. Molts d'amics seus el varen definir com "un pare musical de molts de músics de Mallorca".

Arxiu del Regne.- L'arxiu del regne de Mallorca (20.30h) acollirà un recital de cant i piano amb la soprano Megi Chikhradze i la pianista Victòria Cortès, les quals interpretaran cançons de Shumman, Puccini (O mio babinno caro i l'Ària de Mimí), Dvorak (Ària de Rusalka) quatre cançons de Chopin i tres lieder de Mahler.

Compartir el artículo

stats