El concierto que Joan Miquel Oliver iba a ofrecer este sábado día 13 en Sant Llorenç des Cardassar, en el Espai 36, será suspendido. La empresa organizadora del recital, Fonart, y el ayuntamiento darán más detalles a lo largo de la jornada.

Su actuación se enmarcaba en el inicio de la presentación de Elektra, su último trabajo discográfico, con dos conciertos más programados: este jueves en el Auditori de Porreres y este viernes en el Claustre de Sant Domingo de Inca.

Joan Miquel Oliver completa el círculo con Elektra, álbum con el que cierra una trilogía que, construida junto con el pintor Albert Pinya, arrancó en 2015 con Pegasus y continuó en 2017 con Atlantis.

Oliver, en su página Facebook: "Davant les terribles i devastadores conseqüències que les fortes tempestes del dia d'ahir van tenir en la localitat de Sant Llorenç de Cardassar, lamentem informar que el concert de Joan Miquel Oliver inicialment previst per a aquest dissabte al centre cultural Espai 36 - centre cultural queda cancel·lat.

És molt prest encara per poder saber si existeix la possibilitat de reprogramar aquest concert en un futur pròxim, ara l'important per tots nosaltres és oferir el nostre suport als veïns de Sant Llorenç que tan brutalment s'han vist afectats.

Les entrades adquirides per al concert de l' Espai 36 - centre cultural seran vàlides per a qualsevol dels altres dos concerts de Joan Miquel Oliver programats aquesta setmana, 11 d'octubre a Porreres o 12 d'octubre a Inca; i per descomptat tots aquells que desitgin sol·licitar la devolució de l'import poden fer-ho des d'aquest moment".