Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Corxeres d'estiu VII

Corxeres d'estiu VII

Jazz lliure.- Avui vespre i a la Fundació Coll Bardolet de Valldemossa (21.30h), el duo musical format per la cantant Mary Lambourne i el guitarrista Jordi Tugores oferirà un repertori eclèctic en el qual tant podrem trobar un bolero com un copla com un tema de latin jazz. Tot amb la manera curiosa de cantar d´aquesta artista que entén la música com "un camí sempre obert a nous horitzons".

Tramuntana.- L´Ensemble Tramuntana acaba aquests dies un cicle musical que ha estat prou interessant. Al llarg d´una sèrie de concerts a Palma i Deià, ens ha acostat a obres importants del repertori per a orquestra de cordes, fins i tot amb inclusions de partitures mallorquines com les de Bernat Pomar o Biel Fiol.

Demà horabaixa al Claustre de Sant Francesc de Palma (20.30h) i diumenge a l´església de Deià (20.30h), el grup que dirigeix Barry Sargent proposa com a cloenda un monogràfic Haydn, amb dues de les seves simfonies (la 44 i la 47) així com el seu Concert per a violoncel, que tot solista porta en el repertori. En aquesta ocasió, Emmanuel Bleuse, primer cel·lista de la Simfònica, interpretarà la part protagonista.

? Sis cordes.- Després del curiós so de l´Aurora Orchestra del passat dilluns, arriba demà al clustre de Sant Domingo de Pollença un concert més intimista, el del guitarrista Ricardo Gallén amb un repertori a través del qual es repassarà la història de la guitarra, ja que inclou obres de Bach, Fernando Sor, Manuel Ponce, Isaac Albéniz, Agustín Barrios i Antonio Lauro.

Compartir el artículo

stats