Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

PASSEIG DE RONDA

Presentacions

01.

Dissabte de la setmana passada i en les pàgines d’opinió d’aquest diari, Alex Volney, llibreter i columnista, reflexionava sobre les llibreries. Vos recomano la lectura de l’article perquè paga la pena i sobretot venint signat pel qui ha estat president del gremi de llibreters de Mallorca.

02.

Seguim amb llibres. I amb llibreries, que altre temps anaven de la mà. Ara, quan la competència del porta a porta és tan gran, la cosa ha canviat. Aprofito per dir que mai de la vida serà el mateix el culejar entre estanteries i amb la guia de persones que en saben, que mirar per internet des del sofà. Entre els dos fets hi ha un abisme.

03.

A Mallorca tenim la sort de tenir bones llibreries i bones editorials. Segells que s’esforcen en treure interessants productes. Ahir mateix vaig poder participar en la presentació del darrer llibre de Josep Lluis Pol (company quinzenal de pàgina), a Santa Maria; un volum que reflexiona sobre els Seixanta i que ha editat El Gall. I dimarts de la setmana que ve aniré a la que farà Josep Antoni Mendiola a l’Espai El Tub de Palma, del seu darrer volum. Es tracta d’una recopilació d’escrits, ja publicats als mitjans de comunicació, sobre el teatre fet i vist a Mallorca. I venint de l’amic Mendi, segur que aportarà dades i serà un plaer llegir-lo. I és que l’amic és un dels grans coneixedors del món teatral illenc. Qui millor que ell per escriure’n!. Ho ha editat Lleonard Muntaner.

Llibre de Mendiola.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.