Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de Ronda | Cites a l’agenda

Horst Stein. | VIQUIPÈDIA

Diada Infantil i Juvenil

¶Segons em recorda Miquel Rayó, un dels imprescindibles d’aquest suplement, les col·laboracions del qual són impagables, demà, divendres dia 2 és el Dia internacional del llibre infantil i juvenil. A la seva pàgina web hi trobarem informació al respecte: http://www.miquelrayo.com/wordpress/?p=9129. Però deixeu que comenti algunes coses sobre aquesta data: Des de 1967, cada 2 d’abril, la Organizació Internacional pel LLibrE Juvenil celebra la seva diada, coincidint amb la data de naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen. La festa cerca promocionar i fomentar la lectura entre els més joves.

Panades

Cada casa és un món i pel que fa a les panades un univers. A cada família hi ha la pròpia tradició: Unes les fan el Dijous Sant, altres el Divendres; que si només dolces, que si llises, que si amb pèsols (estrigassons, que deim a Felanitx), que si de peix, que si de xot, que si veganes... En una paraula, cada llar té el seu receptari. Ara bé, per Pasqua, les panades no poden faltar..

Parsifal

El Divendres Sant, a casa, escoltar Parsifal de Wagner és com una litúrgia. I des de fa un temps, encara més, ja que a les xarxes es troben versions per a tots els gustos. Enguany toca visionar un enregistrament de Bayreuth, en el qual canta Sigfrid Jerusalem i dirigeix Horst Stein.

Compartir el artículo

stats