Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Adda, orquestra Simfònica.

Discos

Emocions musicals

L’Orquestra Adda, que dirigeix Josep Vicent, antic director de la nostra Simfònica, ha enregistrat un disc prou interessant

Obres de Beethoven (la Setena Simfonia) de Prokofief (la Primera Simfonia) i de Barber (el famòs Adagio per a cordes) configuren aquest trebal discogràfic de l’Orquestra Sinfònica ADDA, amb seu a l’Auditori d’Alacant i que dirigeix un dels exdirectors de la nostra simfònica, Josep Vicent.

Aquest enregistrament, que porta per títol Music for emotions, ha estat produït pel segell mallorquí Discmedi/Blau.

Segons la revista especialitzada Melómano, aquest disc té una qualitat de so extremadament bona i una interpretació de les obres de gran nivell. Per a l’esmentada revista, aquest és un “disc històric, que provoca una emoció màxima”. Per a la qual cosa li han concedit el Premi Melómano d’Or corresponent al passat mes de febrer.

 Aquest àlbum també està nominat, en les categories de Millor artista, Millor àlbum de música clàssica i Millor Àlbum en els Premis de la Música Independent.    

Hem de dir també que aquest enregistrament i un altre titulat Ànima-Essential Classics, també d’ADDA, han estat inclosos en la primera fase dels Premis Grammy. Tant de bo vagin superant les diferents eliminatòries.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.