Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Estudiants, poesia i fira

Estudiants, poesia i fira

Americans. La Universidad americana de Perdue, situada a West Lafayette, Indiana, als Estats Units, és la universitat principal del grup Purdue University System, que consta de sis campus. Doncs d´aquell indret llunyà, han arribat a Mallorca més de quaranta estudiants que, durant uns quaranta dies, viuran a cases de famílies illenques i assistiran a unes classes per millorar el seu castellà, ja que tots ells fan com a assignatura optativa aquesta llengua. El professor i catedràtic Andrés Enrique Arias és qui coordina aquesta activitat.

Graves. A l´espera d´una anàlisi més rigorós, no puc menys que citar un llibre del tot original que m´ha fet arribar la traductora i encarregada de l´edició, Nicole d´Amonville Alegría. El títol Laura y Francisca i l´autora és Laura (Ridong) Jackson, famosa per haver estat gran musa de Robert Graves. Del volum me n´havia parlat Ramona Pérez, gran coneixedora de les novetats editorials que valen molt la pena. I no m´ha decebut gens. Segurament el trobareu a la Fira del llibre que demà comença.

Fira. Si fa unes setmanes celebràvem la festa del llibre en el seu millor dia de tot l´any (el 23 d´abril), ara hem de celebrar el seu festival, que en forma de Fira omplirà el carrer de títols nous, al costat dels de sempre. No hi ha excusa per acostar-s´hi. Ens hi veurem, segur.

Compartir el artículo

stats