Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Diàleg Nord-Sud

Samanidis & Skjønhaug és el nom d'un duo musical de cambra format per Christian Skjønhaug, un contrabaixista noruec i Irina Cotseli, una cantant i pianista grega, tots dos residents a Mallorca.

Nord i sud. Dos mons musicals prou diferents, però no només pel que fa a la geografia, també són diferents per la manera segons la qual s'acosten ells a la música: la clàssica en el cas de Costelli i el jazz i l'electrònica en el cas del contrabaixista.

Doncs aquest duo presenta dos concerts, avui a la llibreria Món de Llibres de Manacor (19.30h) i dissabte al Claustre de Son Bonaventura de Llucmajor (19.30h) i amb dos programes diferents.

A Manacor ens trobarem amb un repertori més aviat francòfon amb cançons de Jacques Brel, com La chanson des vieux amants, Je ne sais pas, de Boris Vian com Nous avions 20 ans i Johnny fais-moi mal, de Michel Legrand com Les Moulins de mon coeur o de Serge Gainsbourg com L'eau à la bouche, entre altres. Com a curiositat també hi podrem escoltar temes de Kurt Weil com Nanna's Lied o Youkali.

Al concert de Llucmajor, titulat Cançons d'una mar oberta, els protagonistes seran el poeta Olav Hauge, el músic norueg Edvard Grieg i el compositor grec Mikis Theodorakis. L'Orient i l'Occident, la música popular i culta... tot per crear un ample espai dins el qual es "pugui expressar la riquesa i la complexitat del nostre món" com bé diu Cotseli.

Aquest segon recital acompanyarà la inauguració de l'exposició d'aquarel·les de Jaume Prohens i que l'artista felanitxer ha titulat Pastoral.

Compartir el artículo

stats